November 30, 2012

Geng Keronchet


my geng keronchet
i LOVE you
xoxo

Suami adalah teladan kepada isteri.


Sama juga ibubapa adalah acuan buat anak-anaknya.
:')


Golongan manakah anda?


Anda termasuk di dalam golongan mana?
xD

November 29, 2012

What stage is your Aurat?


Mine: Still in progress.
Don't judge!

PLEASANT *please ignore the misspelling ;')

Ciri-ciri Suami Derhaka

Aku googled for "Ciri-ciri Suami Derhaka" tapi result yang keluar semua "Ciri-ciri Isteri Derhaka"
Yang baik itu semuanya LELAKI and yang tak baik tu semuanya PEREMPUAN ?!!

Kami mahukan lelaki yang bertangungjawab!


November 28, 2012

November 27, 2012

My current favorite hot drinks right now adalah Teh Susu.

Berikut adalah resepinya:

2 uncang teh Lipton HIRAMEKI!
3 sudu kecil susu pekat manis
4 sudu kecil krimer

Siap untuk diminum.

#pawsup
^_____^

*delighted*
^_____^

November 26, 2012


Ye ke?

Can I have these for breakfast? Pleaseeeee....... ^_^

November 23, 2012


November 22, 2012


"Muka saya ganas, saya ni rempit, tapi dalam hati ada taman." (Adnan Sempit, 2010)

"Siapa yang malu? Mereka dan keluarga mereka." (Ringgit Kassorga, 1995)

"Bawah jambatan rupanya yang begitu tu ye?" (Nujum Pak Belalang, 1959)

"Yelah, teman takde SPM." (Zombie Kampung Pisang, 2007)

"Pokemon punya dragonball." (Sumolah, 2007)

"Daripada kita buang masa dengar cakap si Usin ni, baik kita bako je rumah Kak Limah tu." (Hantu Kak Limah Balik Rumah, 2010)

"Walaupun rupamu tak ku kenal tetapi lubang hidungmu tetap menjadi pujaan hatiku." (Seniman Bujang Lapok, 1961)

"Tipah tertipu, bang. Tipah tertipu." (Ali Setan, 1985)

"Dah kahwin ke belum?" (Gila-Gila Remaja, 1985)

"Berapa kali kau nak malukan aku ha?" (Perempuan, Isteri Dan..., 1993)

"Siapa yang nak jantan? Aku nak lelaki!" (Pesona Cinta, 1995)


Pray for GAZA.


Furla Candy Bag so nyummy!
xD

November 21, 2012


:O